Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilight Kvízek:)

Alkonyat



1. Mi a Twilight szó jelentése?
a.)éjfél
b.)alkonyat
c.)szürkület


2.Hol ötlötte ki először Stephenie Meyer a Twilight történetét?
a.)kocsi vezetés közben
b.)buszon
c.)álmában


3.Hány tagú a Cullen család?
a.)6
b.)8
c.)10
d.)7


4.Mi volt az eredeti neve Rosalie-nak a könyvben, amit később Stephenie átírt?
a.)Amy
b.)Penelopé
c)Carol
d.)Lydia


5.Hol találkozott először Edward és Bella?
a.)udvaron
b.)bioszórán
c.)ebédlőben


6.Melyik a kedvenc könyve Bellának?
a.)Nyomorultak
b.)Büszkeség és balítélet
c.)Értelem és érzelem


7.Hol támadják meg Bellát?
a.)Seattle
b.)Phoenix
c.)Port Angeles


8.Mi a képessége Japernek?
a.)nincs
b.)gondolat olvasó
c.)érzelem befolyásoló


9.Milyen színű a szeme Edwardnak és családjának általában(mikor nem szomlyasak)?
a.)vörös
b.)barna
c.)aranybarna


10.Hány éves Bella?
a.)19
b.)17
c.)15




Megoldások:

1.b.    5.c
2.c.    6.c.
3.d.    7.c.
4.a.    8.c.:P
9.c.:] 10.b.

 

 

Újhold


1.Miért hagyja el Edward Bellát?
a.)mert nem szereti
b.)haragszik rá
c.)rájött, hogy Bella megcsalja
d.)megakarta védeni saját magától


2.Mit álmodott Bella a szülinapja éjjelén?
a.)ő is vámpír lett
b.)megöregedett
c.)James visszajött, hogy megölje őt


3.Miért akart Bella leugrani a szikláról?(És miért ugrott le?)
a.)szórakozásból
b.hogy lássa és hallja Edwardot
c.)hogy öngyilkos legyen


4.Ki szavaz Bella átváltozása ellen?
a.)Carlise és Esme
b.)Edward és Rose
c.)Emmett és Jasper


5.Edward miért lesz hajlandó átváltoztani Bellát?
a.)ha szül neki egy gyereket
b.)ha megmondja Charlie-nak az igazat, miért ment el otthonról 3napra
c.)ha hozzámegy feleségül


6.Mi lesz Jacob-ból?
a.)vámpír
b.)hal
c.)ember
d.)vérfarkas


7.Milyen kocsit lop Alice és Bella Volterrában?
a.)egy Mercedese S55 AMG-
b.)egy fekete Volvó C50-est
c.)egy sárga Porshe 911 TURBO-t


8.Bella igent mond Edwardnak?
a.)naná
b.)nem
c.)nem tudom!


9.Jacob összebarátkozik Bellával?
a.)nem
b.)igen, legjobb barátok lesznek
c.)gyűlölik egymást



10.Mibe löki bele Edward Bellát, mikor Jasper megtámadja
a.)cserépbe
b.)üvegszilánkba
c.)virágok közé




Megoldások:

1.d.  6.d.
2.b.  7.c.
3.b.  8.b.
4.b.  9.b.

5.c. 10.b.

 

 

Eclipse
 

 

1.Bella igent mondott Edwardnak?
a.)még mindig nem
b.)igen
c.)bztos

2.Bella rájön, hogy Jacobba is szerelmes?
a.)ugyanmááár..-.-"
b.)igen,sajna
c.)nem mert Paulba szerelmes


3.Mikor Jacob megcsókolja Bellát, mi történik a lánnyal, mikor pofon vágja Jacobot?
a.)eltörik a keze
b.)elesik
c.)megzúzódik Bella keze


4.Edward miért nem egyezik bele, hogy szeretlekzzen Bellával?
a.)mert fél, hogy a családja előbb hazajön
b.)mert fél, hogy megöli Bellát
c.)mert nem szereti annyira Bellát


5.Jacob örül majd annak amikor megtudja, hogy Edward és Bella összeházasodnak?
a.)be happy
b.)nem
c.)gratulál is nekik


6.Ki vezeti a vámpír-hadsereget?
a.)Volturi
b.)Victoria
c.)Tanya


7.Alice miért haragszik meg Bellára?
a.)mert megmondta Charlie-nak, hogy loptak egy autót
b.)mert nem szólt, hogy Edward-dal összeházasodnak
c.)mert nem vesz neki értettségi ajándékot


8.Kit választ Bella?
a.)Jacob-ot
b.)Edward-ot
c.)egyiküket sem, mert nem akar nekik fájdalmat okozni


9.Mi tesz a Volturi mikor meglátják, hogy Bella még mindig ember?
a.)ott hejben megharapják
b.)figyelmeztetik
c.)megölnek mindenkit


10.Hogy hívják Victoria segédjét?
a.)James
b.)Bree
c.)Riley


Megoldások:

1.b.    6.b.
2.b.    7.b.
3.c.    8.b.:P
4.b.    9.b.
5.b.   10.c.

 

 

 

Hajnalhasadás

1.Hova megy nászútra Edward és Bella?
a.)Rio de Janero
b.)Hawaii
c.)Esme szigete


2.Bella ideges az esküvője alatt?
a.)nem, teljesen nyugodt
b.)szétszedi az ideg
c.)nem tom nem olvastam!!>.<


3.Milyen anyagból van Bella menyasszonyi ruhája?
a.)selyem
b.)szatén
c.)vászon


4.Bella mennyi ideig terhes a kicsivel?
a.)9hónapig
b.)1hétig
c.)1hónapig


5.Mit történik Alice-szel, ami gyakorlatilag lehetetlen?
a.)terhes lesz
b.)elveszti a képeségét
c.)elejt egy üvegvázát

6.Hogyan változtatja át Edward Bellát?
a.)össze-vissza harapdálja
b.)tűvel
c.)egyenesen a szívé juttatja tűvel a mérgét


7.Mi lesz Bella és Rosalie kapcsolatával?
a.)egymásnak esnek
b.)összebarátkoznak a kislány miatt
c.)nem beszélnek egymással


8.Hogy hívják Bella és Edward lányát?
a.)Reneé
b.)Charlotte
c.)Renesmee


9.Ki szól a Volturinak Nessie-ről?
a.)Tanya
b.)Zafrina
c.)Irina


10.Minek hiszi a Volturi Nessie-t?
a.)veszélyesnek
b.)halhatatlannak
c.)csak egy gyereknek

 

Megoldások:

1.c.   6.c.
2.b.   7.b.
3.a.   8.c.
4.c.   9.c.
5.c. 10.b.







 

 

 

 

                   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csak úgy

(Kukac , 2013.12.29 18:45)

Nekem az összes sikerült nehézkesen csináltam az hajnalhasadásbol a 9. de az is össze jött!!

Csak úgy

(Kukac , 2013.12.29 18:43)

Nagyon jó

gaga1109@freemel.hu

(Monori Kinga, 2013.03.08 18:44)

nagyon jó

gaga1109@freemel.hu

(Monori Kinga, 2013.03.08 18:42)

nagyon jó

JOHICICA@FREEMAIL.HU

(NAGY JOHANNA, 2013.02.19 13:33)

É NAGYON SZERETEM AZ ALKONYATOTT!!!!! <3 ÉS EZ NAGYON KÖNYÜ VOL SIKERÜLT VAZ ÖSZESRE VÁLASZOLNOM!!!!!!!!!!!

l.kitti030817@fremail.hu

(lakatos kitti, 2013.01.15 13:42)

Hát én szeretem az alkonyatot! És a rajongója vagyok.Sokszórszoktam nézni az alkonyatot.És ezekre a kérdésekre nekem mind jó volt,és tetszetek a kérdések. szia kitti.

szancsikaajelolj@freemail.hu

(kard, 2012.09.23 13:05)

amugy imélem szancsikaajelolj@freemail.hu

zőldmező u.12/a

(kardos alexandra(szandi), 2012.09.23 13:03)

szia ez az oldan nagyon jo mert én nem szeretem a twilinght hanem imádom nagyon is és tők jo ez az oldal